Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Splošni pogoji poslovanja

SPLOŠNO

Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine SINK SOLUTION so sestavljeni v skladu z Obligacijskim zakonikom, Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot, s priporočili TZS in mednarodnimi kodeksi za spletno in elektronsko poslovanje. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje Spletne trgovine SINK SOLUTION, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Spletna trgovina SINK SOLUTION je spletna trgovina, ki jo upravlja podjetje TURK M&Z d.o.o., Nadlesk 40, 1386 Stari trg pri Ložu, matična številka 5844126, davčna številka 41578929.

Namen splošnih pogojev poslovanja je jasno definirati in določiti prodajne pogoje med ponudnikom in njegovimi kupci. Po pogodbi se kot kupec razume vsaka fizična ali pravna oseba, ki je opravila nakup v Spletni trgovini SINK SOLUTION, ne glede na to ali je šlo za kupca posameznika/potrošnika ali ne. Kupec v Spletni trgovini kupuje blago za individualno zasebno oz. nekomercialno uporabo.

Navedeni pogoji poslovanja so veljavni ob vsakem obisku ali nakupu na spletni strani, in sicer z oddajo naročila na spletni strani Spletne trgovine SINK SOLUTION.

DOSTOPNOST INFOMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto ponudnika (ime in sedež podjetja, matična številka),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumnem roku),
 • pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

CENE

Naročanje v Spletni trgovini SINK SOLUTION poteka v slovenskem jeziku prek interneta 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izdelke se lahko izbira in naroča iz seznama izdelkov na spletnih straneh. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Cene so predstavljene kot Spletne cene.

Spletna cena je cena, ki velja na spletu. Spletne cene v ponudnikovi spletni trgovini se lahko razlikujejo od cene v ponudnikovi maloprodajni mreži (fizične trgovine). Morebitne posebne/nižje cene so lahko v spletni trgovini posebej označene. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila kupca oziroma so veljavne cene tiste cene, kot so bile veljavne v času, ko je oddano naročilo prejel ponudnik.

Vse cene na Spletni trgovini SINK SOLUTION so navedene v evrih ter že vsebujejo davek na dodano vrednost - DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Stroški dostave niso vključeni v ceno artikla.

Vse cene so jasno navedene, pri tem je potrebno izključiti očitne napake. Cene, objavljene v Spletni trgovini SINK SOLUTION, se neprestano spreminjajo. Cene se oblikujejo tudi na osnovi posebnih akcijskih ponudb, uvajanja novih izdelkov ali promocijskih akcij.

Kljub skrbnosti, da se zagotavlja ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen, kar izhaja iz same tehnične narave poslovanja spletnih trgovin. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo zagotovila obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Kupec bo iz strani ponudnika prejel elektronsko sporočilo s statusom »Naročilo potrjeno«. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

PLAČILA

Ponudnik omogoča uporabniku naslednje načine plačila nakupa izdelkov:

 • z gotovino ob prevzemu, v tem primeru velja spletna cena,
 • po predračunu: če se je kupec odločil za plačilo po predračunu, bomo na elektronski naslov prejemnika računa poslali predračun z vsemi podatki. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun, kupec prejme na elektronski naslov obvestilo, da je bil predračun plačan in da bodo naročeni izdelki poslani v najkrajšem možnem času.

Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00, za tem pa številko vašega naročila.

V polju koda namena lahko izberete GDSV ali OTHR.

Ponudnik si pridržuje pravico do zavrnitve dobave blaga kupcu, če ima ta neporavnana pretekla naročila ali je v pravnem sporu s ponudnikom v zvezi z nakupom preko Spletne trgovine SINK SOLUTION ali zlorablja pravico do vračila blaga skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov.

STATUS NAROČILA

1. Naročilo sprejeto: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto iz strani ponudnika in da je naročilo v obdelavi. Kupcu so na kontaktni številki ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila. Pravni status takšnega naročila je "prednaročilo" in ne zavezuje ponudnika k zagotovitvi naročenih izdelkov, dokler naročilo ni potrjeno s strani ponudnika. V času obdelave naročila, lahko naročnik še spremeni svoje naročilo oz. ga stornira.

2. Naročilo potrjeno: Ko ponudnik sprejme naročilo kupca, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi ali z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave in za uskladitev pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je nepreklicno sklenjena ko ponudnik pošlje pisno potrditev naročila. Pravni status takšnega naročila je "naročilo" in zavezuje ponudnika k zagotovitvi naročenih izdelkov.

3. Blago odpremljeno: Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti in po telefonu obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu lahko pouči kupca, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi, kam se lahko obrne v primeru pritožbe ter o politiki vračila blaga.

Naročeni izdelki bodo odpravljeni po prejetem plačilu, razen v primeru plačila po prevzetju.

Oddana naročila se obdelujejo v delovnem času od ponedeljka do petka po vrstnem redu oddanih naročil. Oddana naročila bodo obdelana isti oz. naslednji delovni dan, odvisno od časa, oddanega naročila oz. sprejetja naročila v informacijski sistem ponudnika. Čas obdelave naročil je odvisen od načina plačila (kupec mora pri tem upoštevati čas, ki je potreben za prejem bančnih nakazil), od dobavljivosti blaga in od interne organizacije ponudnika. Zaradi navedenih razlogov lahko čas obdelave naročil traja od nekaj minut do nekaj dni. Naročila oddana v soboto, nedeljo ali med prazniki bodo oddana v obdelavo v ponedeljek oz. prvi delovni dan.

DOSTAVA IN PREVZEM

Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku in skladno s pogoji in ceniki, ki jih določa pogodbeni partner za dostavo pošiljk Pošta Slovenije.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava naročenih artiklov se izvaja pod pogoji Pošte Slovenije in krije stroške dostave do vstopa v stavbo. Morebitni drugačni dogovor oz. dostava, ki obsega tudi vnos blaga v stavbo ter druge v zvezi s tem povezane storitve, je predmet samostojnega dogovora med kupcem in Pošto Slovenije ter se plača po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Stroški dostave preko Pošte Slovenije so dostopni na spletnih straneh ponudnika (Pošta Slovenije). Strošek dostave se prišteje strošku naročila, kar je razvidno tako v košarici kot tudi na računu. Posamezni artikli, ki dosegajo ali presegajo določeno težo ali dimenzije, so lahko predmet posebnega režima glede načina in cen dostave.

Dostava pošiljk se izvaja pod pogoji Pošte Slovenije in bo pri kupcu med delovniki na naslovu v dnevu ali dveh od potrditve naročila in odpreme blaga. V času praznikov in med vikendi se rok dobave podaljša za čas dela prostih dni. Za artikle, ki jih ponudnik zagotovi kupcu na podlagi povpraševanja, si ponudnik pridržuje daljši rok za dostavo pošiljke. Ponudnik v tem primeru kupca o dobavnem roku obvesti.

Kupec lahko po predhodnem dogovoru osebno prevzame naročeno blago v prostorih podjetja
TURK M&Z d.o.o., IC Markovec, 1386 Stari trg pri Ložu po predhodnem dogovoru.

Za vse informacije smo vam na voljo na telefonu 040 247 323 oz. na elektronskem naslovu: info@sink-solution.com.

Odpremljeni artikli so zapakirani po standardih, veljavnih na tem področju. Z uporabljenimi postopki in metodami pakiranja stremimo k optimiziranju pakiranja ob sočasnem zagotavljanju kvalitete.

Naročeni artikli so poslani na naslov, ki ga je kupec navedel na obrazcu za naročilo. V primeru, da je naslov za dostavo različen od naslova za izdajo računa, mora kupec na obrazcu za naročilo navesti oba naslova. Naročeni artikli bodo poslani na naslov za dostavo, ki je na obrazcu za naročilo posebej označen. Naslov za izdajo računa in naslov za dostavo sta lahko različna samo pri naročilih, ki so plačana po predračunu.

PRAVICA DO ODSTOPA NAKUPA , VRAČILO BLAGA

Skladno z določili Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in skladno z določili Direktive 97/7/EC Evropskega parlamenta in sveta ima kupec pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči na kontaktne naslove, ki so na voljo na spletnih straneh ponudnika, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok za vračilo oz. odstop od pogodbe začne veljati en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil ponudnik izvrši na TRR kupca, ki ga pravočasno sporoči kupec oz. na drug ustrezen način glede na naravo plačilnega sredstva.

Vrnitev prejetega blaga ponudniku v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Kupec mora blago vrniti na naslov:

TURK M&Z d.o.o.
IC Markovec
1386 Stari trg pri Ložu

Možnost vračila ne velja: Izdelka potrošnik ne more in ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe ampak sme opraviti ogled in preizkus prejetega izdelka zgolj v obsegu kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno preizkušanje, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo izdelka, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Izdelek, ki je predmet vračila, mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa.

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Informacija o garanciji je lahko navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom ponudnika.

Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri ponudniku, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka.

Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.

REKLAMACIJA

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je ponudnik izrecno obljubil, če je ponudnik poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru, da kupec ob prevzemu pošiljke opazi, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, sproži postopek reklamacije pri Pošti Slovenije ali ponudniku.

V primeru reklamacije pri Pošti Slovenije se paket odnese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je kupec prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) oz. se ga sploh ne prevzame ampak takoj pri dostavljavcu izpolni reklamacijski zapisnik. Poštni uslužbenec pa bo izpolnil Zapisnik o poškodovani pošiljki. Skupaj s Pošto Slovenije bo ponudnik poskrbel, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času. V primeru reklamacije pri ponudniku, kupec ravna smiselno, skladno z določili teh splošnih pogojev o vračilu blaga.

VARNOST

Zaradi zaščite pred zlorabami plačilnih in kreditnih kartic ponudnik lahko preverja informacije povezane z naročilom kupca.

Ponudnik prejme podatke, ki se nanašajo na naročilo kupca. V primeru, da kupec ne posreduje zahtevanih podatkov, lahko to ovira izvedbo njegovega naročila. V primeru, da se plačilo ne izvede zaradi zlorabe kreditne kartice, bo to dokumentirano. Vsakršna sumljiva ali neobičajna raba kreditnih kartic bo posredovana ustreznim organom.

ZASEBNOST

Ponudnik se obvezuje, da bo vse osebne podatke in podatke uporabnika o njegovih nakupnih navadah uporabljal in hranil v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Spletne strani za naročilo artiklov ter prenosi so zaščiteni in ustrezno tehnično oz. elektronsko varovani.

Ponudnik se obvezuje, da bo sprejel vse razumne varnostne ukrepe za zagotovitev varnosti vseh podatkov za plačilo pri naročilu kupca. Ponudnik ne odgovarja za morebitne krajo podatkov, razen v primeru neposredne malomarnosti ponudnika.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnikov (obiskovalcev in kupcev).

Ponudnik za zakonsko določen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev Spletne trgovine SINK SOLUTION, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in ostalo potrebno komunikacijo.

Ponudnik bo osebne podatke uporabljal tudi za namene neposrednega trženja in proučevanja nakupnih navad na podlagi podatkov o kupljenih izdelkih in posledično ciljnega trženja. Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da ponudnik trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke in podatke o nakupovanju za prej navedene namene.

Uporabnikovi/kupčevi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam oz. se ne bodo uporabljali v nasprotju z njihovim namenom, razen v primeru, da se bo uporabnik/kupec izrecno in ustrezno strinjal z drugimi izrecno opredeljenimi nameni uporabe teh podatkov.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, ima kupec pravico do dostopa in popravka svojih osebnih podatkov, ki jih poseduje ponudnik. Podatke lahko popravi v svojem uporabniškem profilu v Spletni trgovini SINK SOLUTION ali pa s pisnim zahtevkom ponudniku, kateremu mora predložiti dokazilo o svoji identiteti in naslovu. Ponudnik lahko od kupca za izvedbo naročila zahteva tudi dodatne dokumente, npr. dokazila o naslovu dobave, kopijo osebnega dokumenta ali osebni dokument na vpogled, ipd.

V primeru morebitnih vprašanj v zvezi z varstvom osebnih podatkov na Spletni trgovini SINK SOLUTION je ponudnik dosegljiv na kontaktnih naslovih, ki so objavljeni na spletnih straneh ponudnika.

VARSTVO OTROK IN OSEB Z OMEJENO ALI ODVZETO POSLOVNO SPOSOBNOSTJO

Ponudnik v spletni trgovini ne sprejema naročil od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je mlajši od 18 let ali oseba z omejeno ali odvzeto poslovno sposobnostjo, ne da bi za to imel izrecno dovoljenje njegovih zakonitih zastopnikov. Trgovec v spletni trgovini ne ponuja prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

Trgovec brez izrecnega dovoljenja zakonitih zastopnikov ne bo sprejemal osebnih podatkov, ki zadevajo osebe, mlajše od 18 let ali osebe z omejeno ali popolno odvzeto poslovno sposobnostjo, prav tako ne bo izdajal podatkov, sprejetih od teh oseb tretjim osebam, razen njihovim zakonitim zastopnikom.

Vsaka komunikacija, namenjena osebam mlajšim od 18 let ali osebe z omejeno ali odvzeto poslovno sposobnostjo, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala njihove zaupljivosti, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

OBVEZA ODGOVORNOSTI

Spletna trgovina SINK SOLUTION deluje po principu kataloške prodaje, podatki o dobavi pa so ustvarjeni na podlagi informacij s strani dobaviteljev artiklov in so informativne narave. Kljub prizadevanju za stalno ažuriranost trgovine in dobavnih rokov se lahko zgodi, da se podatki o lastnostih artiklov, njihovi ceni ali dobavi spremenijo tako hitro, da ponudnik podatkov ne uspe popraviti in so artikli še vedno nespremenjeni na seznamu spletne trgovine. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestili o spremembah in mu omogočil odstop od naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.

Vse cene in roki dobave so veljavni šele, ko je naročilo potrjeno in je označeno z oznako "Naročilo potrjeno".

Ob ponovni dobavljivosti artikla ponudnik ne jamči iste cene, kot jo je imel pred umikom iz prodaje, saj so cene v veliki meri odvisne od dobaviteljev artiklov.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije vseh artiklov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti izdelka.

Ponudnik si pridržuje pravico do tipkarskih napak.

Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Ponudnik je oproščen določil o dostavi v razmerah, na katera ponudnik ne more vplivati, npr. v primeru stavke dostavne službe ali v primeru višje sile.

Ponudnik priporoča kupcu, da pred morebitnim vračilom naprav, predajo pooblaščenemu servisu ali oddelku za preverjanje kakovosti, zbriše z njih vse morebitne podatke (gesla, slike, video in glasbene posnetke...). Ponudnik ne odgovarja za morebitno izgubo teh podatkov.

Ponudnik ne sprejema odgovornosti za napačno uporabo naročenih artiklov.

Izdelki, kupljeni v Spletni trgovini SINK SOLUTION, so namenjeni individualni/nekomercialni rabi. V primeru, da je kupec pravna oseba ali pa če se izdelki ponudnika delno ali v celoti uporabljajo v poslovne namene, ponudnik ne odgovarja za kakršnekoli posledice v zvezi s posredno ali neposredno uporabo tega izdelka med delovnim procesom. Ponudnik odgovarja samo za ceno, ki je bila plačana za pridobljeno blago.

V primeru, da artikel ne deluje zaradi nekompatibilnosti strojne ali programske opreme, kupec ni upravičen do kompenzacije ali povračila in ponudnik zanj ni odgovoren.

Spletne strani, ki so direktno ali indirektno povezane s spletno stranjo ponudnika Spletne trgovine SINK SOLUTION, niso pod nadzorom ponudnika in jih ta tudi ne ureja. Ponudnik zato ne nosi odgovornosti za informacije, ki se nahajajo na povezanih spletnih straneh. Povezave do spletnih strani tretjih strank so navedene samo iz praktičnih razlogov in ponudnik ne odgovarja za verodostojnost in zanesljivost informacij na teh straneh.

AVTORSKE PRAVICE

Vsi članki, vodniki po nakupih in oglasi so last njihovih avtorjev in se jih brez dovoljenja ne sme razmnoževati.

PRITOŽBE, SPORI IN UPORABA PRAVA

Ponudnik spoštuje veljavne predpise s področja varstva potrošnikov. Ponudnik se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova ali pisno na naslov ponudnika na naslove, razvidne na spletnih straneh ponudnika. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da kupec/potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno oz. z izvensodno poravnavo, če pa to ne bi bilo možno, bo spore reševalo stvarno pristojno sodišče v Ljubljani. Za te splošne pogoje poslovanja in za vse spore med ponudnikom in kupcem velja in se uporablja slovensko materialno in procesno pravo. Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s Splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, zakona o elektronskem poslovanju na trgu, zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

Ponudnik lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih trgovin, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem spletne trgovine, in v primeru sprememb lastne poslovne politike spreminja in/ali dopolnjuje splošne pogoje poslovanja, o čemer bo vsakič seznanil uporabnike na primeren način, kamor šteje zlasti obveščanje prek spletne strani. Vsakokratne spremembe ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osemdnevnega roka od objave sprememb in/ali dopolnitev. Če je sprememba in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja nujna zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma spremembe in dopolnitve stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

TURK M&Z d.o.o.
Markovec, 01.04.2015

 
 
 

Kontaktne informacije

TURK M&Z d.o.o.
IC Markovec, Markovec 51a
1386 Stari trg pri Ložu

M: +386 40 247 323
M: +386 40 630 740
E: info@sink-solution.com
E: order@sink-solution.com

 
 
 

Facebook

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.