Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Las operacija: Novi družbeni produkti

Namen
Nekaj športnih programov in storitev na urbanih območjih LAS Notranjska obstaja, vendar se izkazuje potreba po nadgradnji obstoječih programov z razvojem novih inovativnih vsebin in večjem povezovanju organizacij civilne družbe. Predvsem otroke je potrebno spodbuditi k aktivaciji na družbenem področju in vključevanju v gibalne aktivnosti, ki prispevajo k razvoju zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

GLAVNE AKTIVNOSTI
V okviru projekta bomo obnovili parket v šolski telovadnici v Starem trgu in teniško igrišče v Ložu. Kupili bomo teniško opremo ter organizirali športni počitniški program v Starem trgu pri Ložu, Ložu, Grahovem in Novi vasi. Na obnovljenem teniškem igrišču v Ložu bomo izvajali redno šolsko vzgojo tenisa za osnovnošolske otroke in Notranjsko teniško ligo za odrasle rekreativne športnike iz celotnega območja LAS Notranjska. Poskrbeli bomo za produkcijo televizijskih oddaj, s katerimi bomo ranljivim skupinam in celotni širši javnosti predstavili aktivnosti in programe športnih organizacij, ki prispevajo k povečanju kakovosti življenja ljudi na Notranjskem.

POMEMBNEJŠI CILJI

  • obnova športnega poda v telovadnici v Starem trgu pri Ložu in obnova teniških igrišč v Ložu – zamenjavo umetne trave, reflektorske razsvetljave in opreme.
  • Nov športni počitniški program
  • Šolska vzgoja tenisa
  • Notranjska teniška liga
  • Produkcija televizijskih oddaj

REZULTATI
Konkretni rezultati operacije (obnovljena športna infrastruktura, oprema, športni počitniški program za otroke, šolska vzgoja tenisa, Notranjska teniška liga, televizijske oddaje) bodo izhodišče za izboljšanje življenja v skupnosti. Operacija spodbuja sodelovanja in povezovanja, s čimer se bo krepila socialna mreža in medgeneracijsko sodelovanje. Z aktivnim preživljanjem prostega časa otroke in mlade spodbujamo k razvoju zdravega in aktivnega življenjskega sloga. Vse skupaj pa bo prispevalo k višji kakovosti življenja za prebivalce območja LAS Notranjska.

PARTNERSTVO

  • VP - TURK M & Z proizvodnja, storitve, trgovina d.o.o.
  • P1 - Osnovna šola heroja Janeza Hribarja Stari trg pri Ložu
  • P2 - ORON Zavod za obveščanje, raziskovanje, organiziranje in načrtovanje, Stari trg pri Ložu
  • P3 - Športna zveza Loška dolina

TRAJANJE
01.08.2020– 31.12.2022

Skupna vrednost projekta: 59.252,56, vrednost sofinanciranja EKSRP: 42.115,33

Povezave:
www.eu-skladi.si

Naložbo sofinancirajo Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 
 
 

Kontaktne informacije

TURK M&Z d.o.o.
IC Markovec, Markovec 51a
1386 Stari trg pri Ložu

M: +386 40 247 323
M: +386 40 630 740
E: info@sink-solution.com
E: order@sink-solution.com

 
 
 

Facebook

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.