Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PREDSTAVLJAMO FIBER 800 PLUS

PREDSTAVLJAMO FIBER 800 PLUS

13.04.2022

FIBER 800 PLUS je popoln kuhinjski komplet iz najboljšega kompozitnega materiala, pripravljen za najtežja opravila v vsaki kuhinji in v vseh pogojih. Velika posoda dimenzije 700x370 in globine 220 mm vam omogoča delo brez kakršnih koli omejitev. V njej lahko umijete še tako velike posode, pekače in ostale velike stvari. Dodatki pomivalniku pa vam povečajo vsestransko uporabo. Odcejalno in dodatno odlagalno površino si naredite s priloženim Roll up-om. Poleg tega dobite tudi odcejalno posodo v kateri lahko operete sadje ali pa odcedite kozarce, pribor in ostale manjše stvari. K pomivalniku je dodana tudi lesena deska za rezanje, ki jo prav tako namestite na samo korito. Na njej režete zelenjavo in ostala živila, ki jih potem brez truda operete v odcejalni posodi ali pa v kakšni drugi posodi. V kompletu je tudi dozirnik za tekoč detergent, ki je nepogrešljiv pripomoček za vsako gospodinjo saj imate tako detergent vedno pri roki. Poleg vsega tega, pa ima pomivalnik tudi POP-UP sifon s katerim brez truda odprete in zaprete odtok.


Set vsebuje:
- pomivalnik
- roll up
- deska
- dozirnik tekočega detergenta
- odcejalna posoda
- POP-UP sifon


Pomivalnik FIBER 800 PLUS je izdelan iz fiber.granita. Fiber-granit je sodoben naraven material – kombinacija granita in steklenih vlaken. Zahvaljujoč nenavadnim lastnostim te sestave dobimo konglomerat z izjemno fleksibilnostjo v kombinaciji z neprekosljivo vzdržnostjo.

 
 
 
 

Kontaktne informacije

TURK M&Z d.o.o.
IC Markovec, Markovec 51a
1386 Stari trg pri Ložu

M: +386 40 247 323
M: +386 40 630 740
E: info@sink-solution.com
E: order@sink-solution.com

 
 
 

Facebook

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.